• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

              
Havgaprock

Barnehagevegen 37

6290 Haramsøy

tlf: 92288240

havgaprock@gmail.com

DRUSAR

Årets første headliner er klar! 

Kven er klare for eit realt havgap-gjensyn?! DRUSAR kjem attende til Havgaprock! 
 

Kven hugsar vel ikkje den enorme stemninga Drusar laga på havgaprock i 2017? Det går fortsatt gjetord om då Drusar spelte skummet av bølgene ute i havgapet, og no får me endeleg sjansen til å oppleve dei energiske sunnfjordingane nok ein gong!
 

For dei som ikkje var på konserten i 2017, kan me fortelje at gjengen i Drusar spelar rock som dei fleste kjem til å digge. Dette er rock´n roll på høgt nivå. At nivået er høgt, har dei vist med å kome til finalen i "The Hit" med sangen "Damer og solnedgangar", ein sang me fann ut passa heilt fantastisk med solnedgangen i bakgrunnen på Ulla! På klingande jølstramål blir me servert saftige fraser i en stil som kan likne på AC/DC.

Gjengen i Drusar har spelt på ei rekke festivalar, mellom anna på sommerfesten på Giske, Malakoff og ei rekke andre festivalar rundt om i landet. Dette er noko ein må få med seg!

 

På Facebooksida deira står det:
DRUSAR! Eit skikkelig feitt liveband frå vestlandet. Ikkje i kilo, men i råkkepondus og levering av ekstremt breibeint råkk. Aggressivt, dampande, brautande, brølande. Her blir det verken spytta i glaset eller spart på konfekten. Gitarane heng lågt som eit vestlandsk skydekke, takka vere dårleg kroppshaldning, ekstra lange gitarreimer og tidlegare nemd brei beinstilling. Ein optimal og vel utprøvd kombinasjon. Gitarar i brunst gjev deg tonekunst, bass solid som stål flagrar i ditt hår. Øyrevoks smelta, halvlitrane velta. Hald deg fast, skiten råkk er vår last!
FLAT FUZZPEDAL!

Publikum har talt, og då høyrer me! Difor kan me by popular demand ønske gjengen i Drusar velkomne tilbake til Havgaprock 2019! Me gler oss noko heilt enormt!
 

Drusar på spotify:
https://open.spotify.com/artist/64potAMouAAzKcMzB7z9HJ…

 

Her er eit lite klipp frå 2017 ein kan kose seg med medan ein ventar:

https://www.facebook.com/vegard.halkjelsvik/videos/10155261787425306/